Astrid Kampert

Heel graag wil ik met mijn creativiteit andere mensen helpen, omdat het mijzelf zo goed heeft geholpen. Mijn moeder is 6,5 jaar geleden plotseling overleden. Van veel mensen krijg je dan steun via een condoleance kaart en vaak belanden al die kaarten in een doos, die ergens wordt neergezet en waar nooit meer naar wordt gekeken. Dat is zo jammer! Ik heb van alles van het overlijden van mijn moeder in een map verwerkt. Dus het bidprentje, alle rouwkaarten, de brief die ik heb geschreven naar mijn moeder, de toespraak in de kerk, de liedjes die werden gezongen en alle foto’s die we hebben gemaakt. Dit is voor mij een hele bijzondere en waardevolle map geworden. Ik kan er op die manier altijd in kijken als ik daar behoefte aan heb. 

En zo heb ik het overlijden beter kunnen verwerken. Zo'n map heb ik ook voor mijn vader en zus gemaakt en inmiddels ook voor enkele andere dierbare mensen. Dit dankbare werk wil ik graag ook voor andere mensen gaan doen. 
Ik hoop hiermee veel mensen te mogen helpen bij een stuk verwerking. 

Voor KiKa heb ik in het verleden een actie opgezet. Door het verkopen van mijn beschermengel-sleutelhangers heb ik € 500 opgehaald. Daar ben ik trots op! Mijn doel is bereikt. Maar ik blijf lieve engeltjes maken, want het zijn zulke leuke cadeautjes...!                                      🙏🏻


Kunst van Astrid bij Onss