Cyanotypie / blauwdruk


Cyanotypie - techniekles

Cyanotypie is een fotografisch proces zonder camera, waarbij na ontwikkeling een cyaan-blauwe afdruk ontstaat. Met gedroogde o.a. bladeren, grasjes en bloemetjes gaan we op papier of zijde afdrukken maken d.m.v. UV-licht. In de zomer gaan we naar buiten. In de winter zullen we de UV-lamp gebruiken en dus gebonden zijn aan wat kleinere formaten, zoals boekenleggers en (kerst)kaarten.

De kosten zijn incl. materialen, koffie of thee en natuurlijk weer een vooral heel gezellige les.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Cyanotypie workshop

Cyanotypie is een fotografisch proces zonder camera, waarbij na ontwikkeling een cyaan-blauwe afdruk ontstaat. Met gedroogde bladeren, grasjes en bloemetjes gaan we op afdrukken maken d.m.v. zonlicht. We beginnen het proces binnen, maar de magie gebeurt buiten in het zonlicht. Je kunt kiezen of je op papier wilt werken of dat je bijvoorbeeld voor een tas of een kussenhoesje kiest.

De kosten zijn incl. basismaterialen, koffie of thee. Omdat je de keuze hebt op welke materialen je wilt gaan werken, geldt daarvoor een kleine meerprijs afhankelijk van het gekozen materiaal. Dit varieert van € 5,00 - € 10,00. Verder heb je natuurlijk weer een vooral heel gezellige workshop.

Plan nu vast jouw moment via: info@onsscreatelier.nl