Webshop

De webshop wordt steeds voller met alle mooie artikelen die in onze Expo c.q. shop te vinden zijn. Soms een lastige klus met alle wijzigingen, omdat (bijna) alle artikelen uniek zijn. Dus verkocht = uitverkocht! Of dat nou via de webshop of de fysieke shop gaat.
Het is natuurlijk oké... we doen het graag, maar soms kom je dus iets tegen in de webshop dat inmiddels al naar een nieuwe eigenaar is.... 


Bij Onss zijn we hard bezig om knutselpakketten samen te stellen om thuis lekker creatief te zijn. En we staan open voor suggesties, dus laat vooral een mailtje achter als je goede ideeën hebt. Tot dan zul je het met onze pakketten moeten doen. Kom je af en toe buurten voor de updates?


De beelden in Onss Createlier zijn zeer divers, zowel van formaat als van uitvoering. Veel zijn gemaakt met Powertex, maar we hebben ook beeldjes van keramiek. Bekijk ze op je gemak op onze beeldenpagina


We hebben bij Onss in de kaartenmolens kaarten in diverse stijlen, want van verschillende artiesten. Modern, stijlvol, gedetailleerd, enigszins abstract, in een variatie van technieken en sowieso uniek. Bekijk ze op de kaarten-pagina of gewoon bij Onss in het atelier. 


Alhoewel de schilderijen van acryl als eerste aan de muur hingen bij Onss, hebben we ook schilderijen op zijde, mini-doekjes met steentjes en kleine zijde tegeltjes (wat uiteindelijk ook kleine doekjes zijn). 
Hoe dan ook, ze zijn allemaal uniek en handgemaakt door een van onze artiesten. Check it out!


Bezoek deze pagina voor de sieraden bij Onss Createlier.


Bezoek deze pagina voor alle Woon Accessoires in Onss Createlier. 


Bezoek deze pagina voor alle Tassen & Acccessoires in Onss Createlier. 


Een sjaaltje voor elke gelegenheid, voor bij elke outfit. Van heerlijk zachte zijde, of lekkere warme wol. Maar altijd weer in prachtige kleuren, supermooie designs en verschillende maten. Leuk om cadeau te doen of om zelf te houden... Let op, de kleur kan iets afwijken van de afbeelding.