Schilderen - divers


Vrolijke schilderijen - acrylverf

In deze workshop kun je in één avond een leuk schilderij maken. Of dat nou een maffe kip, een gekke koe of een dikke dame is, dat is jouw keuze. Je geeft vooraf jouw keuze aan mij door, die ik dan vooraf op het doek zet. Tijdens de workshop kun jij je dan volledig richten op het schilderen  Alle doeken worden na afloop afgelakt met een spuitvernis. Indien nodig geef ik je uitleg over verschillende technieken,het gebruik van de kwasten en kleurkeuzes mocht je vast komen te zitten . Of wil je graag een andere afbeelding schilderen laat het me weten en ik help je met het opzetten hiervan.

De kosten zijn per persoon, incl. basismaterialen (doek 30 x 40 cm), en een kopje koffie of thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Stippen & schilderen op porselein - porseleinverf

We gaan weer stippen! Op verzoek. Doe je mee?

Ervaar hoe leuk, en soms verslavend (!), stippen is. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt kun je allerlei assecoires in huis van stippen voorzien. Heel ingetogen of super uitbundig!
Dat bepaal jij...
Je krijgt eerst een korte instructie waarmee je even kunt oefenen, waarna je voortvarend aan de slag kunt. Je krijgt na afloop nog wel huiswerk mee: het bakken in de huis-tuin-&-keuken-oven om jouw stipwerk afwasbestendig te maken.

De workshop is geschikt voor iedereen van 8 tot 80+. Maar overleg even als je met een kind wilt komen, i.v.m. de samenstelling van de groep. Je mag een schort van Onss lenen, maar denk erom: er wordt met verf gewerkt.

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee. 


Schilderen á la Warhol / Haring / Mondriaan - Acryl

Je krijgt eerst kort wat informatie over de door jou gekozen kunstenaar, waarna je aan de gang gaat met een eigen portret of een versimpeld ander onderwerp.

De workshop is geschikt voor iedereen van 8 tot 80+. Maar overleg wel even als je met een kind wilt komen, i.v.m. de samenstelling van de groep. 
Je mag een schort van Onss lenen, maar denk erom: er wordt met verf/inkt gewerkt.

De kosten zijn per persoon, incl. basismaterialen (doek 30 x 40 cm of 3 doekjes van 10 x 10 cm), en een kopje koffie of thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl