Boetseren & Beelden maken


Beeldje in mergelsteen 

Superleuke workshop!
In deze workshop gaan we een uiltje of boeddha maken in mergelsteen. Mergelsteen is een heel zachte steen om te bewerken, waardoor je snel resultaat hebt. Daarom kun je in een workshop van 2,5 uur een steen omtoveren tot een beeldje. Mocht je toch meer tijd nodig hebben, dan kun je thuis met spullen uit de keukenla verder, of je komt nog een keer terug :)  Enne... als je iets anders dan een uiltje of boeddha wilt maken, dan kan dat uiteraard ook.

Het is wel een stoffige bedoening, dus oude kleding of kleding die tegen een stootje kan is aan te raden. De kosten zijn per persoon en inclusief materiaal en een kopje koffie of thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Boetseren met was

Je kunt nu jouw eigen kunstwerk maken in was. Vroeger werd was gebruikt als basis voor het gieten van brons. Maar een wassen beeld kan, mits het niet te warm staat, heel lang in goede staat blijven.

Deze workshop bestaat in principe uit 3 delen, waarbij we de eerste sessie de vorm opbouwen en de tweede en evt. derde sessie met de was gaan boetseren. Uiteraard begeleiden we jou, zodat je met een beeld naar huis gaat, waarmee je kunt thuiskomen.
De eerste sessie betaal je 35 €, daarna 17.50 € per keer.

De workshop is bedoeld voor volwassenen. Je mag een schort van Onss lenen, maar trek geen feestkleding aan. De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee. 

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Beeldje van zeep snijden

Zeep is een heerlijk zacht materiaal, waardoor het relatief makkelijk is om te bewerken. Je hebt daarom al snel een leuk, klein beeldje om mee naar huis te nemen. Het fijne is, dat je thuis gewoon verder kunt 'carven' als je dat wilt, want je hoeft geen speciaal materiaal aan te schaffen en het ruikt nog lekker ook! Een prima start, waarna je met andere materialen kunt experimenteren. Daar helpen we je dan natuurlijk ook graag mee op weg.

De workshop is bedoeld voor volwassenen en je mag een schort van Onss lenen. De zeep maakt verder geen vlekken op kleding. De kosten zijn per persoon, incl. materiaal een koffie of thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Powertex - olifantje

Jouw laatste kans om een vogeltje te boetseren tijdens deze creatieve workshop Powertex! Hopelijk kunnen we in maart een ander beeldje gaan aanbieden als workshop powertex.
Corina helpt jullie, met al haar ervaring en handigheid, een vogeltje te maken van powertex. Als het beeldje eenmaal klaar is, hardt het vanzelf uit, dus geen gedoe met bakken. Je kunt tijdens de workshop een schort van Onss lenen, maar trek voor deze workshop vooral kleding aan die tegen een stootje kan. 

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Maf beest in papier maché

In deze workshop gaan we een maffe kip maken in papier maché. Leuk toch?! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen om een vliegende vis of een vreemde vogel te maken, of een gestresste kat zoals op de foto. De workhop bestaat uit minimaal 2 delen, waarbij we in de eerste sessie de vorm gaan opbouwen en in de tweede sessie met lijm en papier aan de gang gaan. Je kunt er een derde sessie aan toevoegen om jouw nieuwe huisdier wat leuke kleuren mee te geven. 

Afhankelijk van het onderwerp en jouw skills, is het mogelijk om sessie 1 en 2 te combineren. Het schilderen kun je desgewenst ook thuis doen, alhoewel het bij Onss wel heel gezellig is!

De eerste sessie betaal je 35 €, daarna 17.50 € voor per vervolgsessie. Je mag van Onss een schort lenen, maar trek (met name bij het schilderen) niet jouw nieuwste outfit aan. De kosten zijn incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl

Uitverkocht

Maffe beesten in papier maché

€ 35,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Maffe beesten in papier maché

€ 35,00