Supertoffe nieuwe locatie

Wat ben ik trots op mijn team en mijn sjouwers! Er is knoerdhard gewerkt om 200 m2 in 50 m2 te krijgen: uitzoeken, reduceren, organiseren, versjouwen. Wat een bikkels! Overigens vond ik mezelf ook wel een stoer wijf, rijdend op de bakwagen met laadklep...

Lees meer »

Een Allemachtig Prachtig 2023

Bij Onss is 2023 met veel vuurwerk begonnen! Mooie, veelkleurige vuurbloemen knalden uit elkaar boven, voor en achter Onss. Met glazen vol lichtgeel, goudkleurig gebubbel hebben we geproost op een prachtig, geweldig 2023 vol liefde en licht.Aan de start van het nieuwe jaar hebben we op de valreep ook de update van de site (met name voor de workshops) gelanceerd. Dus klik, snuffel, kijk en verwonder je. En hopelijk zien we je dan snel in Onss Cre(atieve) Atelier. Voor nu:

Lees meer »

Zentangle - tekenen met pen en papier

We hebben weer een nieuwe cursus in Onss aanbod: Zentangle - tekenen met pen en papier. Zentangle is een kunstvorm en tegelijkertijd een meditatie. Tangle (Engels) betekent 'wirwar, knoop', maar ook 'omarming'. Zen is een vorm van Boeddhisme, waarin je zoekt naar leegte, wijsheid en stilte d.m.v. concentratie-meditatie. 

Lees meer »

Open achter gesloten deuren

Ook al kijkt Onss katje een beetje sip vanwege de lock down wij zijn achter gesloten deuren keihard én enthousiast bezig om zoveel mogelijk artikelen in de webshop te plaatsen. Allereerst, maar niet alleen, de kerstartikelen zoals bijvoorbeeld oorbelletjes, sterren en boompjes van keramiek, stoffen kerst-mandjes, engeltjes in diverse soorten en maten...Dus als je nog een cadeautje zoekt... ook bij Onss: Click & Collect. Vandaag besteld, dezelfde dag of morgen ophalen en dus in huis voor de Kerst!

Lees meer »

Webshop online!!!

Oh yess! Wellicht heb je het al gezien: de webshop, of een gedeelte dan in ieder geval, is online gegaan! Nog lang niet alle producten hebben we erop gezet, er wordt doorlopend aan gewerkt om alles up-to-date te krijgen en houden. Alle stukken die we in de shop/expo hebben staan zijn uniek, dus... verkocht = uitverkocht. Omdat dezelfde stukken vaak kwetsbaar zijn, zullen we deze meestal liever niet versturen (zie voorwaarden), maar om zeker te zijn dat het stuk voor jou is, kun je deze wel 'reserveren' en bij Onss ophalen. Wel zo leuk om nog even bij Onss rond te neuzen toch?! Of een praatje te maken... ideeën op te doen...Anyway, anyhow... we zien jullie graag op de webshop of live in het atlier! Tot Onss!

Lees meer »

Surprise-atelier

Sinterklaas komt pas 13 november aan in Nederland, maar bij Onss zijn we al flink bezig om het surprise-atelier vorm te geven. Yesss!!! We hebben inmiddels diverse kant-en-klare exemplaren klaar staan. Maar we hebben ook prefab surprises! Allemaal netjes wit geschilderd om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken er zelf iets moois van te maken met schilderen en versieren. Dat kan thuis of bij Onss...

Lees meer »

Elfie en Karabauter

Elfie en Karabauter in de levende natuur is het eerste boek van Sofie (2012). Ze tekende de popjes, zodat oma Heleen ze kon haken. Een jaar lang beleefde Sofie spannende avonturen met Elfie en haar vrienden. Ze gingen mee naar het bos, op vakantie, ze stookten vuurtjes en vierden Kerst. Mama Roos maakte er foto's van. Sofie schreef en tekende schriftjes vol met de avonturen. Want... er moest een boek van Elfie komen!

Lees meer »

Workshop pagina actief!

Enthousiasme alom hier bij Onss, want we hebben er een knopje bij! De workshops zijn toegevoegd op de site. De bestaande workshops dan toch, want we ontwikkelen mee met de vraag van onzze klanten en het aanbod van onzze artiesten. Best interessant dus om af en toe op bezoek te komen.

Lees meer »

Achter de schermen

Afgelopen week zijn we achter de schermen niet alleen bezig geweest met de bouw en vulling van de website, maar het hele atelier annex de shop is geheel door elkaar geschud. Ik vroeg aan de overbuuf of ze wat tips had voor de etalage... Ha, ha, ha...

Lees meer »