Open Atelier


Onss Open Atelier - Werkplek

Je kunt bij Onss een werkplek reserveren voor een dagdeel. Dat kan een ochtend, een middag of een hele dag (2 dagdelen) zijn. Lekker schilderen, tekenen of anders (in overleg) waarbij je jouw eigen materialen gebruikt. Geen les, geen begeleiding, maar wellicht wel inspiratie over en weer!

De prijs is per dagdeel, per persoon, exclusief materiaal. Koffie en thee € 1,-
Een 5-strippenkaart kost zelfs maar € 45. 

Tot Onss! Zien we je snel?!

Plan jouw moment via info@onsscreatelier of bel 0650 237 170


Onss Open Zijde Atelier

Tijdens het Open Zijde Atelier kun je bij Onss komen werken aan jouw eigen zijde project.
Je hebt inmiddels de cursus 'Zijde bij Onss' gedaan en dus al wat ervaring op kunnen doen. Om nou meteen van alles aan te schaffen vind je nog een beetje té enthousiast, maar je wilt wel graag wat meer experimenteren met het zijde schilderen!
In dat geval kun je bij Onss een plekje reserveren, waarbij je de begeleiding (geen les) van onze docente Nicole krijgt en de basismaterialen kunt gebruiken. Als je echt iets groots wilt maken, betaal je een kleine meerprijs voor de zijde. Je kunt lekker sparren met Nicole en andere deelnemers om zo jouw ervaring uit te breiden. 

De kosten zijn per sessie/per persoon, incl. gebruik basismateriaal, atelierruimte en een kop koffie/thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Onss Open Vilt Atelier

Tijdens het Open Vilt Atelier kun je bij Onss komen werken aan jouw eigen viltproject.
Je hebt inmiddels de cursus 'Vilten bij Onss' gedaan en dus al wat ervaring op kunnen doen. Om nou meteen van alles aan te schaffen vind je nog een beetje té enthousiast, maar je wilt wel graag wat meer experimenteren met het vilten!
In dat geval kun je bij Onss een plekje reserveren, waarbij je de begeleiding (geen les) van onze docente Nicole krijgt en de basismaterialen kunt gebruiken. Als je echt iets groots gaat maken, betaal je een kleine meerprijs voor de extra viltwol. Je kunt lekker sparren met Nicole en andere deelnemers om zo jouw ervaring uit te breiden. 

De kosten zijn per sessie/per persoon, incl. gebruik basismateriaal, atelierruimte en een kop koffie/thee.

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl


Onss Open Macramé atelier

Tijdens het Open Macramé Atelier kun je bij Onss komen werken aan jouw eigen macramé project. Je hebt al wat ervaring op kunnen doen bij Onss, bv door de cursus te volgen. Om nou meteen van alles aan te schaffen vind je nog een beetje té enthousiast, maar je wilt wel graag wat meer experimenteren met macramé!
In dat geval kun je bij Onss een plekje reserveren, waarbij je de begeleiding (geen les) van onze docente Marja krijgt en de materialen kunt gebruiken, waarvoor je een vergoeding betaalt. Je kunt lekker sparren met Marja en andere deelnemers om zo jouw ervaring uit te breiden. 

De kosten zijn per sessie/per persoon, incl. gebruik basismateriaal, atelierruimte en een kop koffie/thee. Afhankelijk van de soort en hoeveelheid gebruikt touw, betaal je een extra vergoeding. Je kunt ook touw via Onss bestellen

Kies een datum of plan jouw moment via: info@onsscreatelier.nl