Workshop Oss

Voor een leuke workshop in Oss, kun je prima bij Onss Createlier terecht. We bieden je uiteenlopende workshops en dat in een inspirerende omgeving. Wat dat betreft mogen wij van Onss Createlier onze locatie toch ook echt uniek noemen.

Onss Createlier: voor de unieke workshop in Oss

Onss Createlier kwam in 2020 van de grond. We bieden een mix van een open atelier en creatieve workshops. Daarnaast bieden wij  ook nog eens betaalbare kunst en dat voor iedereen. Het is bij ons heerlijk werken, samen met andere artiesten. Wat betreft de workshops in Oss hebben we je standaard veel te bieden. Denk aan boetseren en beelden maken, houtbranden, macramé, schilderen met acrylverf en schilderen op zijde. Verder hebben we workshops over sieraden maken, surprises maken, schilderactiviteiten en allerlei workshops met papier. Heb je zelf een idee? Maak ons er deelgenoot van en als het enigszins kan, nemen we het op in onze lijst van workshops in Oss en voor de workshop in Den Bosch.


We bieden je altijd een inspirerende omgeving

Behalve het adres voor een leuke workshop in Oss, bieden wij van Onss Createlier vooral een inspirerende omgeving waar al je talenten veel sneller tot volle bloei komen. In de optiek van Onss Createlier schuilt in iedereen een heuse artiest. We bieden een open atelier en verschillende werkplekken. De omgeving is inspirerend. Je kunt er met je eigen kunst of ambacht aan de slag. Dat kun je doen tussen het publiek, je kunt bij Onss Createlier ook op de meer rustige plekken terecht en sparren met andere kunstenaars, zowel de beginner als de meer ervaren artiest.


Workshops in allerlei disciplines

We bieden altijd creatieve workshops in Oss en dat in allerlei verschillende disciplines. En steeds opnieuw blijven we met nieuwe plannen komen en nemen we van Onss Createlier graag je ideeën in onze agenda op. Iedereen krijgt hier de kans om unieke en zelfgemaakte producten aan te bieden. Op kunstzinnig vlak kunnen we dus aan veel wensen tegemoet komen. Wanneer je zoekt naar een geschikte plek voor de leukste workshops in Oss, dan weet je dus waar je moet zijn. Je treft een omgeving die inspireert en waar je het beste uit jezelf kunt halen. Het mooie is dat je jouw zelf gemaakte werken ook nog eens te koop aan kunt bieden. Wat heb jij je als talentvol artiest eigenlijk nog meer te wensen? Kom dus gezellig bij ons langs en bekijk onze agenda voor een leuke workshop!