Workshop Den Bosch

De plek voor de perfecte workshop in Den Bosch? Dan moet je toch echt bij Onss Createlier zijn. We bieden je een inspirerende omgeving, waar je als kunstenaar het beste uit jezelf kunt halen. Het volgen van een workshop in Den Bosch is al een belevenis op zich. Niet alleen vanwege de diversiteit van de workshops, maar ook vanwege de geboden omgeving.

In onze ogen schuilt in iedereen een echte artiest

In de ogen van Onss Createlier schuilt in iedereen een artiest. Wij bieden je de kans en de omgeving om jezelf als artiest te ontdekken. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van een workshop in Den Bosch. We hebben je, betreft workshops, veel te bieden. Standaard vind je in de agenda van de workshop in Den Bosch en de workshop in Oss. Hier vind je workshops in de vorm van onder meer boetseren en beelden maken, houtbranden, macrame, schilderen met acrylverf, schilderen op zijde, sieraden maken, surprises maken, schilderactiviteiten en allerlei workshops met papier.


Mix van een open atelier en creatieve workshops in Den Bosch

Onss Createlier kwam in 2020 van de grond. Zelf noemen we Onss Createlier een mix van een open atelier en creatieve workshops. Bovendien zijn wij van Onss Createlier het adres waar je nog betaalbare kunst kunt kopen. We zijn er voor iedereen en bieden iedereen een inspirerende omgeving. Dat kan zijn tussen het publiek, maar zeker ook op een rustigere plek in ons pand.


Heerlijk sparren met andere artiesten en ervaringen uitwisselen

Je werkt bij Onss Createlier, zoals gesteld, in een inspirerende omgeving waar je als ervaren of beginnend artiest met je eigen kunst of ambacht aan de slag kunt gaan. Je kunt er werken aan je eigen nieuwe ideeën en kunt uiteraard ideeën en ervaringen uitwisselen met andere artiesten. Onze creatieve workshops mogen er zijn. We laten echter ruimte wat betreft de workshop in Den Bosch, omdat wij van Onss Createlier altijd open staan voor je ideeën. Wanneer iets haalbaar is, zetten we het gewoon in onze agenda. Reden genoeg dus om eens een workshop in Den Bosch of in Oss te gaan volgen. Je vindt nergens een zo leuke en inspirerende omgeving en zo’n volle workshop agenda als bij Onss Createlier. Maak de artiest in je los en leef je creatief helemaal uit. Ook jij bent tot meer in staat dan dat je vooraf denkt, want ook in jou schuilt echt een artiest!