Creatieve workshop Den Bosch

Een creatieve workshop in Den Bosch? Die volg je natuurlijk bij ons. Nergens anders vind je een zo inspirerende omgeving en nergens anders krijg je de gelegenheid om te ontdekken of er in jou ook een artiest schuilgaat. In de optiek van Onss Createlier zit in iedereen een artiest. Volg dus een creatieve workshop in Den Bosch en ontdek op welk vlak jouw kunstzinnige talenten precies liggen.

Check de agenda en neem deel aan een van onze creatieve workshops in Den Bosch

Check onze agenda voor een creatieve workshop in Den Bosch of een workshop in Oss. Je ziet een goed gevulde agenda met onderdelen als boetseren en beelden maken, houtbranden, macrame, schilderen met acrylverf, schilderen op zijde, sieraden maken, surprises maken, schilderactiviteiten en allerlei workshops in Den Bosch met papier in de hoofdrol.


We zien onszelf als een mix van een open atelier en creatieve workshops

Wij van Onss Createlier bestaan vanaf 2020 en noemen onszelf een mix van een open atelier en creatieve workshops. Bij ons koop je bovendien nog betaalbare kunst, verzorgd door de artiesten zelf. Want heb je een leuk kunstwerk of meer kunstwerken gemaakt, dan kun je die bij ons gewoon te koop aanbieden. In de overtuiging dat er in iedereen een artiest schuilt, bieden we een open atelier en een aantal werkplekken. In een inspirerende omgeving kun je aan de slag met nieuwe ideeën en ideeën uitwisselen met andere deelnemers en artiesten. Dat kun je doen onder toeziend oog van het publiek, maar je kunt ook voor de meer rustige werkplekken kiezen. We bieden workshops in uiteenlopende disciplines. Onze agenda staat niet vast. Zelf komen we van Onss Createlier steeds met nieuwe plannen en onze agenda is ook voor jou beschikbaar. Heb je leuke ideeën voor een creatieve workshop in Den Bosch? Maak ons er deelgenoot van en wellicht kunnen we het een plek op de agenda geven.


Begin eens met deelname aan een creatieve workshop in Den Bosch

Voor een inspirerende omgeving waar al je talenten tot volle bloei komen moet je toch echt bij Onss Createlier zijn. Nergens anders krijg je de kans om al je talenten te ontwikkelen en ontdek je waar je talenten precies liggen. Maak er gebruik van en begin met deelnemen aan een creatieve workshop in Den Bosch. We garanderen je dat je daar geen spijt van krijgt. Sterker nog, het kan de eerste aanzet zijn tot een prima kunstzinnige carrière, op welk vlak dan ook.