Flat Spiral armband

In deze workshop maak je in een ochtend (of middag) een armband in kleuren die passen bij jouw outfit. Vooraf bepaal jij de basiskleur, zodat wij de kralen kunnen bestellen. Het ziet er gelukkig veel ingewikkelder uit dan het uiteindelijk is. Er zijn wel kleine kraaltjes bij, dus een leesbril is voor sommigen van Onss wel handig!

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

dinsdag 8 februari - 10.00 uur


Kralen bij Onss - diverse technieken

In een serie van 5 lessen leer je diverse technieken van het kralen of 'beading'.
Per les (om de week) krijg je een techniek aangeleerd, waarmee je een werkstukje maakt. Het kan voorkomen dat het in de les niet afkomt, maar dan krijg je voldoende materiaal mee om het thuis af te kunnen maken. In deze eerste les maak je een ring in de peyote stitch.

Na deze cursus kun je kiezen voor nog een serie van 5 lessen of voor een strippenkaart in Onss Open Atelier op dinsdag. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

De kosten zijn per les, incl. basismateriaal en een kopje koffie of thee.
Je kunt een 5-strippenkaart kopen voor extra voordeel, die je tijdens de eerste les kunt aanschaffen. Een leesbril (extra sterk) is handig!

plan jouw moment: info@onsscreatelier.nl of bel Onss


Papieren kralen maken

We gaan zelf kralen maken met papier. Rond, ovaal of een tube, het kan allemaal. Groot of klein, dat bepaal je uiteindelijk zelf. Als je weet hoe het moet, opent zich een wereld aan materiaal waarmee je kunt werken! Ook voor de afwerking hebben we diverse leuke tips. Hoe tof is het als je van zelfgemaakte kralen een ketting kunt maken?! Laat je verrassen door de mogelijkheden! 

De kosten incl. materiaal en een kopje koffie of thee. 

plan jouw moment: info@onsscreatelier.nl of bel Onss


Wire Wrapping

Docente Marianne is een waar kunstenaar in het draaien en buigen van metaaldraad, waar ze in bijna alle gevallen een mooie halfedelsteen in verwerkt. De basis gaat ze aan jou uitleggen, waarna je eerst een beetje oefent, voordat je zelf ook een mooie steen gaat omwikkelen.

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee. 

datum volgt...

Wire wrapping

€ 32,50

Wire wrapping

€ 32,50