Sieraden / Kralen


Oorbellen kralen - koetje

In deze workshop gaan we oorbelletjes kralen met kleine kraaltjes. Ik zie de koetjes al dansen en springen in de wei als ze na de winter de wei weer in mogen. Dat gevoel krijg ik bij deze schattige koetjes. We gaan samen rijgen, waarbij ik het voordoe in het groot, met strijkkralen, zodat je het goed kunt zien. Aan de hand van de uitgewerkte beschrijving kun je zelf het tweede koetje maken. Als je het snel oppakt nog in het atelier, anders thuis met de beschrijving. Onss blijft uiteraard back-up voor als je vragen of hulp nodig hebt!

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

plan jouw eigen moment via info@onsscreatelier.nl

Oorbel kralen

€ 35,00

Oorbel kralen

€ 35,00

Flat Spiral armband

In deze workshop maak je in een middag een armband in kleuren die passen bij jouw outfit. Vooraf bepaal jij de basiskleur, zodat wij de kralen kunnen bestellen. Het ziet er gelukkig veel ingewikkelder uit dan het uiteindelijk is. Er zijn wel kleine kraaltjes bij, dus een leesbril is voor sommigen van Onss wel handig!

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

dinsdag 8 november - 13.30 uur


Kralen bij Onss - diverse technieken

In een serie van 5 lessen leer je diverse technieken van het kralen of 'beading'.
Per les krijg je een techniek aangeleerd, waarmee je een werkstukje maakt. Het kan voorkomen dat het in de les niet afkomt, maar dan krijg je voldoende materiaal mee om het thuis af te kunnen maken. In deze eerste les maak je een ring of hangertje in de peyote stitch.

Na deze cursus kun je kiezen voor nog een serie van 5 lessen of voor een strippenkaart in Onss Open Atelier op dinsdag. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

De kosten zijn per les, incl. basismateriaal en een kopje koffie of thee.
Je kunt een 5-strippenkaart kopen voor extra voordeel, die je tijdens de eerste les kunt aanschaffen. Een leesbril (extra sterk) is handig!

dinsdag 20 september - 13.00 uur 


Papieren kralen maken

We gaan zelf kralen maken met papier. Rond, ovaal of een tube, het kan allemaal. Groot of klein, dat bepaal je uiteindelijk zelf. Als je weet hoe het moet, opent zich een wereld aan materiaal waarmee je kunt werken! Ook voor de afwerking hebben we diverse leuke tips. Hoe tof is het als je van zelfgemaakte kralen een ketting kunt maken?! Laat je verrassen door de mogelijkheden! 

De kosten incl. materiaal en een kopje koffie of thee. 

plan jouw eigen moment: info@onsscreatelier.nl