Houtbranden


Tapas plankje houtbranden

Bij Onss komen gezelligheid en creativiteit bij elkaar en met zo'n tapasplankje neem je ook nog gezelligheid mee naar huis. Want zeg nou zelf, lekkere hapjes op jouw zelf gebrande plankje smaken toch nóg lekkerder! Mooie kruidentakjes, een lollig uitje en preitje of een grappige tekst maakt het plankje heerlijk persoonlijk. Zeker als je hem maakt voor jouw Valentijn!

We zorgen eerst dat de tekst of het gewenste plaatje op de plank komt voordat je gaat branden. Uiteraard ga je na een korte instructie vooral lekker zelf aan de gang onder het genot van een kopje koffie of thee.

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

vrijdag 9 september - 13.00 uur

vrijdag 23 september - 13.00 uur 


Onderzetters houtbranden en kleuren

Januari en februari zijn de koudste maanden van het jaar. Hoe fijn om dan samen (als het weer kan na corona) een glaasje te drinken met wat lekkere hapjes. De tapasplank ligt al vol met lekkers, maar de glazen willen ook een beetje extra aandacht. Dus gaan we in deze creatieve workshop aan de gang om onderzetters leuk te branden en misschien ook wel inkleuren met verf. Voor de priegelaars onder Onss is het verstandig om een leesbril mee te nemen.

De kosten zijn per persoon, incl. materiaal en een kopje koffie of thee.

vrijdag 9 september - 13.00 uur

vrijdag 23 september - 13.00 uur