Allerlei met papier


Collagekunst op doek

Het leukste aan het maken van collages is het komen tot een compositie. Losse plaatjes en woorden maak je tot één nieuw, eigen geheel; vaak aan de hand van een bepaald thema, een speciale quote of een mooie kleurcombinatie. Laat je inspireren om creatief aan de slag te gaan met de techniek van collagekunst. Lijkt het je leuk om jóuw passies of dromen ‘zichtbaar’ te maken? Boek dan onze workshop, maak zelf een mooie collage en laat je verrassen door het eindresultaat!

De kosten zijn incl. materialen, koffie of thee.

plan jouw eigen moment via info@onsscreatelier.nl


Papieren kralen maken 

We gaan zelf kralen maken met papier. Rond, ovaal of een tube, het kan allemaal. Groot of klein, dat bepaal je uiteindelijk zelf. Als je weet hoe het moet, opent zich een wereld aan materiaal waarmee je kunt werken! Ook voor de afwerking hebben we diverse leuke tips. Hoe tof is het als je van zelfgemaakte kralen een ketting kunt maken?! Laat je verrassen door de mogelijkheden! 

De kosten incl. materiaal en een kopje koffie of thee. 

plan jouw eigen moment: info@onsscreatelier.nl


Boekvouwen - een hart in het hart

Maak een kunstwerk van jouw favoriete boek. Of een oud boek dat je toch niet meer leest... We starten met het vouwen van de bladzijden, nadat we de nodige metingen hebben gedaan. Daarna kun je thuis, of bij Onss in een volgende sessie (20€), het omslag nog verfraaien.

Voor deze workshop adviseren wij de leesbril mee te brengen als je die nodig hebt, we gaan namelijk met potlood en liniaal aan de gang.

De kosten zijn inclusief materialen en een kopje koffie of thee.

plan jouw moment: info@onsscreatelier.nl of bel Onss

Boekvouwen

€ 30,00

Boekvouwen

€ 30,00